VI UDFØRER

PL Kleinsmedie har i mange år udført en bred vifte af opgaver for private og erhverv. 

Vi har stor ekspertise inden for stålkonstruktioner, hvor vi klarer både simple og mere komplicerede opgaver.

Stålkonstruktioner i Hedensted og omegn

Som underleverandører til både entreprenører, ingeniører, kraftvarmeværker og rådgivningsvirksomheder bliver der stillet store krav til vores håndværksmæssige knowhow. Kun det bedste er godt nok, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten.

Med vores alsidige maskinpark er vi i stand til at udføre alt inden for svejsning, skæring, valsning, boring og demontering af stål. Tag en snak med os om jeres forestående opgave, så vi kan finde ud af, hvordan vi kan være behjælpelige.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi tilbyde professionel rådgivning fra start til slut. Vi arbejder med udgangspunkt i vores kunders ønsker, behov og budget, hvilket betyder, at I er garanteret et resultat, der lever op til jeres forventninge

Effektivt stålarbejde med stålkonstruktioner

Hos PL Kleinsmedie strækker vi os gerne ekstra langt for vores kunder, og derfor arbejder vi på alle tider af døgnet. Ved hasteopgaver er vi effektive og rykker hurtigt ud.

​Ønsker I at høre mere, er I velkomne til at 26 84 52 68 eller 29 24 83 44.

Er du interresseret?

​Så kontakt os på 26 84 52 68 eller 29 24 83 44, og hør mere om hvad vi kan gøre for dig.

​PL KLEINSMEDIE

​PL Kleinsmedie har eksisteret siden 2006, og har lige siden leveret til en række kunder. Vi levere solide løsninger inden for stålkonstruktioner. Vores speciale område ligger inden for bygningsstål, samt levering af specialudstyr til entreprenører.

​Cvr. 29565600

KONTAKTOPLYSNINGER​

adresse   Tingvej 1, 8722 Hedensted​

ØNSKER DU YDERLIGERE INFORMATIONER?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt