Om pl kleinsmedie

Siden 2006 har PL Kleinsmedie leveret solide løsninger inden for stålkonstruktioner til mange forskellige kunder. Vi har speciale inden for bygningsstål og specialudstyr til entreprenørbranchen.

Stålarbejde af høj standard

Vi fungerer som underleverandør til alt fra ingeniører og entreprenører til kraftvarmeværker og rådgivningsvirksomheder. Vi klarer naturligvis også opgaver for private husstande, som ønsker en professionel kleinsmed til at håndtere stålkonstruktionen.

Virksomheden er etableret af Peter Lund Sørensen, der også i dag står for den daglige drift. Hver dag bestræber han sig på at leve op til den høje standard, som firmaet har været kendt for siden etableringen.

Effektivitet og kvalitet

Vi lægger vægt på effektivitet, kvalitet og grundighed ned til mindste detalje. Da vi er en mindre virksomhed, har vi kun meget lidt administration. Det betyder, vi kan rykke hurtigt ud ved hasteopgaver - og vi arbejder både dag og nat, hvis det er nødvendigt.

Hos PL Kleinsmedie står vi altid klar med vejledning, og vi giver naturligvis gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefon 26 84 52 68 eller 29 24 83 44 for en uforpligtende snak om jeres forestående projekt.

​PL KLEINSMEDIE

​PL Kleinsmedie har eksisteret siden 2006, og har lige siden leveret til en række kunder. Vi levere solide løsninger inden for stålkonstruktioner. Vores speciale område ligger inden for bygningsstål, samt levering af specialudstyr til entreprenører.

​Cvr. 29565600

KONTAKTOPLYSNINGER​

adresse   Tingvej 1, 8722 Hedensted​

ØNSKER DU YDERLIGERE INFORMATIONER?

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt